Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΜΑΣ

Η ιστορία της εταιρείας “My bee”

my bee (1)

Η ιστορία της εταιρείας “My bee”

Η My Bee είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παρασκευή πιστοποιημένων βιολογικών δερμοκαλλυντικών Πρόπολης.

Αξιοποιώντας την οικογενειακή παράδοση στην βιοδυναμική μελισσοκομία, την εξειδίκευση στην παραγωγή και επεξεργασία της Πρόπολης και την επιστημονική κατάρτιση στην παρασκευή καλλυντικών, η εταιρεία παράγει προϊόντα με αγάπη για τη μέλισσα και σεβασμό στο περιβάλλον αντίστοιχα.

Η έδρα της εταιρείας είναι στην Καρδίτσα, όπου σε ιδιόκτητο κτίριο στεγάζονται τα γραφεία της, οι αποθήκες, το εργαστήριο επεξεργασίας Πρόπολης, αλλά και το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Βασικό συστατικό όλων των προϊόντων μας αποτελεί η Πρόπολη, η οποία συλλέγεται από τα μελίσσια τους (250 κυψέλες) που βρίσκονται αποκλειστικά στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα στην Καρδίτσα.

Το κερί μέλισσας, το μέλι, το ελαιόλαδο, το λούπινο, η αχιλλέα, το άγριο τριαντάφυλλο, τα βότανα του βουνού, αλληλεπιδρούν με την Πρόπολη και δίνουν προϊόντα που εκτός από την ενίσχυση και τη διατήρηση της ομορφιάς προστατεύουν την επιδερμίδα από ήπιες δερματικές παθήσεις.

Τα μελισσοκομικά προϊόντα της εταιρείας My Bee, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Η εταιρεία My Bee εφαρμόζει συστήματα ελέγχου από εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς καλλυντικών και τα προϊόντα τους είναι πιστοποιημένα ως φυσικά – βιολογικά και οργανικά (ΕΟΦ, Γνωστοποίηση CPNP, HALAL, ICADA Bio-Natural+Organic). Σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» τεκμηριώνουν επιστημονικά τις ευεργετικές ιδιότητες της πρόπολής μας. Η εταιρεία έχει στάση ενάντια στα πειράματα σε ζώα και ποτέ τα προϊόντα τους δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα για καλλυντικούς σκοπούς (Πιστοποίηση PeTA). Είναι μέλη της παγκόσμιας οργάνωσης «1% for the Planet» προσφέροντας έτσι μέρος των εσόδων της για την προστασία του περιβάλλοντος. Το Μάρτιο του 2020 δημιουργήσαν ακόμη, την μη κερδοσκοπική εταιρεία «SOS Bee» με σκοπό την προβολή του ρόλου και της αξίας της μέλισσας στο οικοσύστημα και την ευαισθητοποίηση όλων μας προκειμένου να την προστατεύσουμε (www.sosbee.gr).

H ιστοσελίδα της εταιρείας Μy Bee βρίσκεται εδώ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *