Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΜΑΣ

H ιστορία της εταιρείας “Γεύση Βουνού”

thumbnail_logo 03-01

H ιστορία της εταιρείας “Γεύση Βουνού”

Η Γεύση βουνού είναι  μια γεωργική επιχείρηση που παράγει, συσκευάζει και προωθεί μοναδικά βότανα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα χωράφια της βρίσκονται στον Βατόλακκο Γρεβενών και σε υψόμετρο 600 μέτρων. 

Η ιδέα της ξεκίνησε να γίνετε πράξη όταν η γιαγιά Μαγδαλινή μας αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας για να γίνουν τα προϊόντα τους ασυναγώνιστα, το μυστικό αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο από την αγάπη και τον σεβασμό στην φύση και στα δώρα που μας προσφέρει. Κάθε ανθός, κάθε κλαδάκι, κάθε ρίζα συνιστούν για την οικογένεια της Γεύσης Βουνού ένα δώρο της φύσης που τους χαρίζετε απλόχερα και αποτελεί την κυριότερη πηγή έμπνευσης. Έτσι τα προϊόντα της είναι αγνά χωρίς φάρμακα, χημικές ουσίες και αρώματα, στεγνώνουν με φυσικό τρόπο στην σκιά διατηρώντας όλα τα αρώματα τους και την υψηλή ποιότητά τους. Γίνεται προσπάθεια τα βότανα να διατηρήσουν την αρχική τους μορφή, όπως τα προσφέρει η μητέρα φύση, με όσο το δυνατόν λιγότερη επεξεργασία πριν την συσκευασία τους. Έτσι, σήμερα η Γεύση Βουνού καλλιεργεί βιολογική ρίγανη, βιολογικό τσάι του βουνού, βιολογικό φασκόμηλο και άλλα αρωματικά επίσης βιολογικής καλλιέργειας και άριστης ποιότητας εστιάζοντας πάντα στην αγνότητα και στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των προϊόντων της.

Δείτε τα προϊόντα της εταιρείας εδώ.

Παραγωγός της επιχείρησης είναι ο Βασίλης Καραπάς. Γεννήθηκε στα Γρεβενά το 1994 και σπούδασε στο τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης & Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων στο Αλεξάνδρειο τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Ασχολείται από μικρός με την γεωργία καθώς προέρχεται από αγροτική οικογένεια. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με την παραγωγή, την συσκευασία και την προώθηση αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και την συσκευασία τους με καινοτόμες τεχνικές.

Ο σκοπός της Γεύση Βουνού είναι να παντρέψει τις Ελληνικές γεύσεις με νέα μοντέλα τυποποίησης και ποιοτικού ελέγχου. Έτσι, αφού πρωτίστως εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα των προϊόντων της το δεύτερο βήμα είναι να ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, κάνοντας γνωστή την μοναδικότητα που κρύβει μέσα της αυτή η μικρή χώρα που ακούει στο όνομα Ελλάδα.

H ιστοσελίδα της εταιρείας Γεύση Βουνού βρίσκεται εδώ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *