Η παραγωγός Έφη Παρθενοπούλου μας διηγείται:
“Η αγάπη για τον τόπο μας, ένα μικρό χωριό στους πρόποδες του Όρους Βόρας και η επιθυμία αξιοποίησης των αγαθών του μας οδήγησαν τον Ιούνιο του 2017 στη δημιουργία της Εβόρα.
Εβόρα σημαίνει δροσιά από την σκιά των δέντρων, πρόκειται για ποντιακή λέξη την οποία εμπνευστήκαμε από την τοποθεσία μας. Σκοπός μας είναι να συγκεντρώνουμε επιλεγμένα εποχιακά φρούτα από τον κάμπο της Παναγίτσας στηρίζοντας έτσι μικρούς παραγωγούς που σέβονται και αγαπούν το περιβάλλον και να δημιουργούμε ποιοτικά προϊόντα, φυσικά και ταυτοχρόνως γευστικά.
Η διαδικασία παραγωγής είναι απλή. Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε φρούτα φρέσκα, αρίστης ποιότητας, ακολουθούμε την παραδοσιακή συνταγή και προσθέτουμε πολύ μεράκι και αγάπη. Τα συστατικά αυτά είναι που καταλαβαίνει κανείς από την πρώτη κιόλας δοκιμή! “
Τις αγαπημένες μαρμελάδες της Εβόρα που θυμίζουν αδιαμφισβήτητα χωριό και αγνότητα μπορείτε να τις βρείτε εδώ.