Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΜΑΣ

Η ιστορία της εταιρείας “Salt Odyssey”

SALT_ODYSSEY_LOGO-ανοιχτο-επσ

Η ιστορία της εταιρείας “Salt Odyssey”

ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΔΕΛΦΙΚΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΕΡΙΠΛΑΝΑΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ…ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ

Ο Μάριος, ο Χάρης και οι φίλοι τους στην “Salt Odyssey” βρεθήκανε κοντά στην υγιεινή διατροφή και τα βιολογικά προϊόντα ποιότητας πολύ πριν γνωρίσουνε τα αλάτια και τα μπαχαρικά. Η ενασχόληση τους με τα τρόφιμα και τη διατροφή είναι οικογενειακή υπόθεση. Διατηρούν καταστήματα και εργαστήριο υγιεινής διατροφής στη Θεσσαλονίκη από το 1982!

Η κυριότερη πρώτη ύλη και η αρχή όλων για την Salt Odyssey είναι το καλύτερο Ελληνικό αλάτι, το αλάτι Μεσολογγίου, από περιοχή που προστατεύεται από την περιβαλλοντική συνθήκη Ramsar από το 1971! Οι υπόλοιπες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν επιλέγονται για τα άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους (γεύση, άρωμα, χρώμα), τη βιολογική προέλευσή τους (βότανα, σουσάμι) ή τη φυσική διαδικασία παραγωγής (καπνιστή πάπρικα).

Μπορείτε να βρείτε μοναδικές ποικιλίες αλατιών εδώ.

Εκτός από το εξαιρετικό τελικό προϊόν, οι παραγωγοί που συνεργάζονται θα πρέπει να αγαπούν το αντικείμενο εργασίας τους και να σέβονται τον καταναλωτή που επιλέγει να καταναλώσει τα προϊόντα τους.

Αυτό που αγαπούν περισσότερο στην ενασχόλησή τους με τα αλάτια είναι η καθημερινή επαφή με γεύσεις, χρώματα και αρώματα που δημιουργούν προϊόντα που ξεχωρίζουν! Η αίσθηση ότι δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργία τους, τους «γεμίζει» και τους εμπνέει να ανακαλύψουν νέα προϊόντα.

Κάποιοι από τους αγαπημένους μύλους της Salt Odyssey

Προϊόντα φυσικά και νόστιμα! Όπως και η σειρά αλατιών “Salt Odyssey”, φυσική πηγή μετάλλων και ιχνοστοιχείων και μια παλέτα χρωμάτων και αρωμάτων, συνεισφορά στην  υψηλή γαστρονομία!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αλάτια της Salt Odyssey, ανατρέξτε στον σύνδεσμο της ιστοσελίδας τους εδώ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *