ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ –ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ –ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι τιμές που αναγράφονται σε κάθε προϊόν περιλαμβάνουν και Φ.Π.Α ,ανάλογα με την κατηγορία του προϊόντος, και αφορούν προϊόντα τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στην εταιρεία προς πώληση. Η εταιρεία μπορεί να αναπροσαρμόσει τις τιμές (αύξηση ή μείωση ) των προϊόντων χωρίς ειδοποίηση , εφ΄ όσον αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική των παραγωγών.
Ο Καταναλωτής μπορεί να επιλέξει έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής, προκειμένου να ολοκληρώσει την παραγγελία του:
α) Πληρωμή με αντικαταβολή: Τα επιλεγέντα προϊόντα αποστέλλονται με τη συνεργαζόμενη ταχυδρομική εταιρεία και πληρώνει το αντίτιμο της παραγγελίας κατά την παραλαβή. Το τέλος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2.2 €
β) Πληρωμή με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Μέσω του συστήματος ασφαλείας της ALPHABAΝK.
γ) On line πληρωμή μέσω της υπηρεσίας Pay Pal.
δ) κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας.
-ALPHA BANK: IBAN: GR6001401780178002002017943

ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών GT ELITE COURIER στη διεύθυνση που θα έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας ανέρχεται σε 1 έως 4 εργάσιμες μέρες, ξεκινώντας από την επόμενη μέρα πραγματοποίησης της παραγγελίας. Η υπογραφή στο σχετικό έντυπο παραλαβής και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, είναι απαραίτητα για την παραλαβή του δέματος.
Για αγορές άνω των 35 Ευρώ ( €) στην Ελλάδα, όταν το συνολικό βάρος της παραγγελίας δεν υπερβαίνει τα 2 κιλά, η αποστολή είναι δωρεάν, οπουδήποτε και αν αυτή πραγματοποιείται (Αττική, χερσαίοι, νησιωτικοί προορισμοί και δυσπρόσιτες περιοχές). Για παραγγελίες μικρότερες των τριάντα πέντε Ευρώ (35,00 €) υπάρχουν οι εξής χρεώσεις: α) για την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα η χρέωση είναι 2,90€. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι επιπλέον 0,90€ τόσο για την Αττική όσο και για τους χερσαίους & νησιωτικούς προορισμούς.
Για αποστολές στην Κύπρο ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις: Απλή αποστολή 14€ μέχρι τα 2 κιλά, για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει έξτρα χρέωση που ανέρχεται στα 4,5€ και το κόστος της αντικαταβολής είναι 4€. Για αποστολές στην Κύπρο δεν ισχύει το δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 35€.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ, η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής είναι μεγαλύτερο από το βάρος ζυγίσματος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης.