Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν επικοινωνίας με την Εταιρεία και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και δεν έχει αλλοιωθεί η αρχική τους συσκευασία.
Σε περίπτωση χρήσης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής συσκευασίας, η επιστροφή δεν είναι αποδεκτή.
Οι επιστροφές γίνονται δεκτές για (14) δεκατέσσερις ημέρες από την παράδοση των προϊόντων εφόσον πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και εφόσον υπάρχει ευθύνη της εταιρείας χωρίς καμία επιβάρυνση. Σε διαφορετική περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται εντός (5) πέντε εργάσιμων ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την Εταιρεία μας.
Σε περίπτωση λανθασμένης εκτέλεσης της παραγγελίας από την Εταιρεία, σας επιστρέφουμε πλήρως την αξία της παραγγελίας και το κόστος αποστολής.
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξεως, γίνεται αντικατάστασή τους ή σας επιστρέφουμε πλήρως την αξία τους, χωρίς καμία επιβάρυνση.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει αλλοιωθεί η έχει σπάσει μέσα στη συσκευασία, κατά τη διάρκεια της αποστολής, γίνεται αντικατάσταση χωρίς επιβάρυνση σας των εξόδων αποστολής , εφόσον ενημερώσετε την Εταιρεία την ημέρα της παραλαβής του προϊόντος. Για παραγγελίες που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα, γίνεται ακύρωση της συναλλαγής .Για παραγγελίες που η πληρωμή έγινε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο πέραν της πιστωτικής κάρτας, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε λογαριασμό τραπέζης του δικαιούχου της παραγγελίας.
Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης λιανικής ή του τιμολογίου. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, η επιστροφή γίνεται με δελτίο αποστολής προς την Εταιρεία μας.

Διαδικασία επιστροφής προϊόντων

Αποστολή προς την εταιρία μας

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, συσκευάζετε και στέλνετε το προϊόν με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών , έχοντας συμπεριλάβει την απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληρεί τις προϋποθέσεις επιστροφής, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή και θα επιστρέφεται στον πελάτη, με τα έξοδα μεταφοράς να επιβαρύνουν τον ίδιο.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας επιτρέπεται να γίνει, με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα δεν έχουν αποσταλεί από το κατάστημα.

Καλάθι Αγορών
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Κερδίστε -10% έκπτωση
Κερδίστε -10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία σε παραγγελίες άνω των 30€!
    Εγγραφή
    Συμφωνώ με τους όρους χρήσης